Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silopili 2 çocuk babası Afrin'e gitmek için dilekçe verdi

        (Fotoğraflı)

        Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde Hasan Kanıt adlı 2 çocuk babası, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

        Silopi'de elektrik işleri ile uğraşan ve askerliğini 4 yıl önce yapan 2 çocuk babası Hasan Kanıt, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi. Teröristlerle ön saflarda savaşmak istediğini belirten Kanıt, "Afrin'de başlatılmış olan operasyonda askerlerimize ve polislerimize destekte bulunmak için gönüllü askerlik başvurumuzu yaptık. Ben de vatanım için ön saflarda ölmek için başvurumu yaptım. 2 çocuğum var onların daha rahat bir ortamda yaşaması için devletimle beraber teröristlere karşı mücadele etmek istiyorum" dedi.

        (AYZ-MP-Y)

        21.02.2018 17:22:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler