Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum Belediyesi'den dolandırıcılık açıklaması;

        - "Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin adını kullanarak vatandaşları dolandırıyorlar"

        (Fotoğraflı)

        Bülent Özkaleli

        ÇORUM (İHA) - Çorum Belediyesi, belediye başkan yardımcıları ve idarecilerin adını kullanarak yardım topladıklarını ifade eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

        Çorum Belediyesi basın biriminden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; "Son günlerde, belediye başkan yardımcılarımız ile idarecilerimizin adı kullanılarak, yardım adı altında bağış toplandığı yönünde ihbarlar gelmektedir. İş adamlarına telefonla ulaşıp bir hastamıza yardım talep ediyoruz, cami, Kur'an kursu gibi yerlere hayır topladıklarını söyleyen dolandırıcılar hesap numarası vererek, belirledikleri sözde yardım miktarını hesaba yatırmalarını istemektedirler. Çorum Belediyesinin hiçbir kademesinden yardım ve destek adı altında bağış talebinde bulunulması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın iyi niyetini bu şekilde istismar eden dolandırıcılara karşı dikkatli davranmalarını ve bu şahıslara kesinlikle itibar etmeyerek karşılaştıkları benzer durumlarda, 155'i arayarak emniyet güçlerimize anında haber vermelerini önemle rica ederiz" denildi.

        (BÖ)

        22.02.2018 16:53:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler