Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda Halk Günü Toplantıları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın vatandaşlar ile bir araya geldiği "Halk Günü Toplantıları" sürüyor.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Salı günleri düzenlenen Halk Günü Toplantılarında vatandaşlar ile buluşuyor. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı program Başkanlık makamında gerçekleşirken vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar'ın sorunların çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki birim müdürlerine talimatlar veriyor.

        Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Biz milletimiz için varız. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyoruz, sorunları tespit ederek imkânlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Burada bize aktarılan sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri, ben Başkan Yardımlarımız ve birim müdürlerimiz takip ediyoruz ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlıyoruz. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözüyoruz. Müdürlerimizin tamamı burada onlar da kendi görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin sorunları çözüyorlar" dedi.

        Düzenlediği toplantılar ile vetandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Toltar'a teşekkür eden vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

        (MK-GY-Y)

        28.02.2018 11:24:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler