Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Yenimahallelilerin en iyi şekilde hizmet alması ve karşılaştıkları sorunlara anında çözüm bulunması amacıyla 2012 yılında faaliyete geçen "Çağrı Merkezi" 1 milyonun üzerinde çağrıyı sonuca ulaştırdı.

        Yenimahalle Belediyesinin 6 yıldır hizmet veren çağrı merkezi, her işlemi mutlaka sonuçlandırıyor. Süreli işlemlerde vatandaşları arayıp bilgi veren çağrı merkezi çalışanları, 12 kişilik ekiple 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

        Kurulduğu günden bu yana 1 milyondan fazla ilçe sakini, 'çağrı merkezi' aracılığıyla belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı, borç bilgilerini sorguladı, ödemelerini ne zaman ve nerede yapacaklarını öğrendi ve evraklarını takip etti. Profesyonel hizmet anlayışıyla tüm çağrıların tek elde toplandığı merkezde, çağrıların elektronik ortamda izlenmesi sağlanıyor. Günde ortalama 400 çağrının geldiği merkezde, hızlı çözüm üretme, sorunun giderilmesi ve vatandaşa gerekli durumlarda ulaşarak cevapların iletildiği sistemle vatandaş memnuniyetinin ölçümü de yapılabiliyor.

        İlçe sakinleri, insan odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesine 444 93 64-526 26 26 ve 343 30 00 numaralı telefonlardan ulaşabiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler