Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasındaki son çalışmaları incelemek için ziyarette bulundu.

        AK Parti Milletvekili Sami Dedeoğlu'nun katılımıyla açılışı gerçekleşecek olan Develi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasındaki son çalışmaları yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, kurum müdürü Murat Hodul'dan son hazırlıklar hakkında bilgiler aldı. "İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz İlçemize yakışır bir şekilde modernize edilerek inşa edilmiştir. Emeği geçenlere ve vesile olanlara bir ke daha teşekkür ediyorum. Develimize hayırlı uğurlu olsun" diyen Başkan Cabbar Cuma Günü saat: 11.00'da yapılacak olan açılışa tüm Develilileri davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler