Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Körfez Belediyesi ekipleri, iklim koşullarının iyileşmesi ile ilçe genelinde asfalt, kaldırım, bordür, tretuvar bozulmaları, ızgara yapım ve onarım çalışmalarına hız kazandırdılar.

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediyenin çağrı merkezine ve ekipler tarafından belirtilen noktalardaki sıkıntıları en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler dışında cadde ve sokakların tümünü de gözden geçirerek müdahale gereken yerlerde gerekli onarım çalışmalarını yapıyor. Ekipler, havalarının ısınması ile son olarak Kuzey Mahallesi, Yeniyalı Mahallesi ve Barbaros Mahallesi'nde çalışma yürüttü. Kaldırım yenileme çalışmaları dışında kırılan ve hasar gören bordür taşları da ekipler tarafından değiştirilirken, Ağadere kenarındaki korkuluklarda oluşan hasarlar da vatandaşların güvenliği için onarıldı.

        Öte yandan ekipler, çocuk ve yetişkinlerin kullandığı park ve oyun gruplarında da bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor. Vatandaşların söz konusu alanlardan daha sağlıklı faydalanabilmesi için yürütülen çalışmalarda park alanlarındaki spor aletleri, oyun grupları ve kent mobilyalarının bakım, onarım ve yenilemeleri program dahilinde devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler