Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen bowling turnuvasına kadınlar büyük ilgi gösterdi.

        Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü tarafından organize edilen bowling turnuvası özel bir alış veriş merkezinde yapıldı. Kadınlar Kulübü bünyesinde bulunan Köseköy Kadın Spor Merkezi ile İstasyon Kadın Spor Merkezi üyeleri bowling turnuvasında kıyasıya mücadele etti. Kadınlar arasında yapılan yarışmayı İstasyon Kadın Spor Merkezi üyeleri kazandı. Kadınların kıyasıya yarıştığı yarışmanın sonunda turnuvayı kazanan İstasyon Kadın Spor Merkezi'ne hediye verildi.

        Kartepe Belediyesi bünyesinde bulunan Kartepe Kadın Kulübü'nün çalışmalarının çeşitli etkinlikler ile devam edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Kartepe'de kadınlarımızın sosyal hayatına belediye olarak dokunuşlar yapıyoruz. Yapılan projelerle kadınlarımızın hepsine ulaşmaya çalışıyoruz. Projelerimizden bu zamana kadar 10 binin üzerinde kadın faydalandı. Bu tür spor organizasyonları ile kadınlarımız farklı bir gün geçirmiş oldular" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler