Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu'daki camiler ve avluları Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor.

        Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'in talimatı ile çalışmalara başlayan ekipler kentteki cami avlularında gül suyu ile yıkadı.

        Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Dr. Fatih Ürkmezer, "Camilerimizin avlularında gül suyu ve gül yağı karışımı ile bir temizlik çalışması başlattık. Bu çalışmayı Safranbolu'muzda bulunan tüm camilerimizde gerçekleştireceğiz. Medeniyetimizin ve dinimizin en önemli unsurlarından bir tanesi olan Camilerimize gereken önemi göstermek en doğal görevlerimizden bir tanesi. Bu nedenle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bununla birlikte yine camilerimizin halılarının yıkanması ile ilgili çalışmalara da yarın itibari ile başlanacak" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler