Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı 2. toplantısı yapıldı.

        Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü 3. Kısım Hastane Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şahin Karakaş ve Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

        Toplantıda Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Ülkü Selvi ve Tekirdağ Yeşilay Şubesi Başkanı Şener Çelikayar, Bağımlılıkla Mücadele konularında yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında birer sunum yaptı.

        Toplantıda konuşan Vali Ceylan, toplumu ve özellikle gençleri derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda güvenlik birimleri tarafından sürdürülen mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini belirterek, toplum sağlığının korunmasına yönelik gençliği ve toplumu tehdit eden bu sorunun çözülmesi noktasında tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler