Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'in Kaman İlçesi tarafından hazırlanan 'Çaya Geliyoruz' projesi kapsamında öğrenci evleri ziyaretleri yapılıyor.

        Proje kapsamında Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulu'nda eğitim gören öğrencilerin evlerine konuk olundu.

        Öğrencilerle sohbet eden ve Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerini anlatan Murat Gün, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik bir çok projesi olduğunu ve bu projeler sayesinde gençlerin bir araya gelerek Türk kültürünün önemli bir parçası olan misafirlik geleneğinin yaşatılmaya çalışıldığını söyledi.

        Gün, açıklamasında, "Bu tip projeler sayesinde gençlerimize Gençlik Merkezi'nde yaptığımız etkinlik ve çalışmaları da anlatma fırsatı buluyoruz. Bu gençlerimiz daha sonra Gençlik Merkezimize gelerek bizlerle birlikte hareket ediyor ve bir çok konuya öncülük ediyorlar" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler