Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden, İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi'nden 3 motosikletli "2 Teker Moto Zeytindalı" etkinliğine katılmak üzere yola çıktı.

        Tavşanlı Cumhuriyet Meydanında biraraya gelen İsmail Pınar, Yusuf Ovacıklı ve İbrahim Tuncay, İHH Antalya Şubesi tarafından Afrin Harekatına destek amacıyla organize edilen motosiklet konvoyuna katılmak için Antalya'ya yola çıktı.

        Grup adına açıklama yapan İsmail Pınar, amaçlarının sınır ötesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerine manevi destek olmak olduğunu belirterek," Şanlı ordumuzun asker ve polislerini,onlarla birlikte hareket eden Özgür Suriye Askerlerini kucaklamaya,onlara tebrik ve şükranlarımızı sunmaya,onlarla aynı duyguları taşıdığımızı bildirmeye, onlara Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerimi ve şanlı bayrağımızı hediye sunmaya karar verdik. Bunu da bizzat kendimiz yapacağız inşallah." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler