Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 'Yalnız Değilsiniz' ekibi, ilçede rutin olarak ziyaret ettikleri yaşlıları kahvaltı verdi.

        Taylıeli Kafe'de, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen organizasyona, Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır da katıldı.

        Taylıeli'nin eşsiz deniz manzarası eşliğinde kahvaltılarını yapan ve güzel bir gün geçiren yaşlı vatandaşlarla sohbet eden Bahadır, yaşlılar haftası münasebetiyle kendileriyle birlikte pasta kesti. Burhaniye Belediyesi'nin zor anlarında ve ihtiyaç duyduklarında her zaman yanlarında olduğunu ve belediyenin hizmetlerinden çok memnun olduklarını anlatan yaşlı vatandaşlar, Başkan Necdet Uysal'a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler