Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü kendisi gibi 34 puanı bulunan düşme hattındaki Samsunspor'la deplasmanda sezonun en kritik sınavlarından birine çıkacak Denizlispor, rakibi karşısında son yıllarda yaşadığı şanssızlığını kırmak istiyor. 

        Ligin ilk yarısında evinde 0-0 berabere kaldığı rakibini yenerek ikili averajda üstünlük sağlamak isteyen Denizlispor, 24 Şubat 2013'ten bu yana Samsunspor karşısında üstünlük kuramadı.

        İki takım arasında oynanan son 9 maçta Samsunspor 6 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-siyahlılar, son 3 randevuda rakip fileleri bile sarsamadı. Denizlispor, pazar günü kazanması halinde 1883 gün sonra rakibini mağlup etmiş olacak. Son 3 deplasman maçında Adana Demirspor, Altınordu ve Balıkesirspor Baltok'a mağlup olan Denizlispor, rakibinin iç sahadaki 8 haftalık yenilmeme serisini sonlandırmak istiyor.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler