Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir ilçesinde seyir halindeki tıra arkadan çarpan motosiklet sürücüsü, kafasındaki kask sayesinde kazadan yaralı kurtuldu.

        Kaza, SeydişehirAntalya karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 EYL 37 plakalı motosikletiyle giden Kemal Özden, Antalya’dan Nevşehir’e giderken dinlenme tesisine girmek için yavaşladığı öne sürülen Önder Ç. idaresindeki 50 FD 165 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosikletinden fırlayan Kemal Özden, tırın dorsesine çarptıktan sonra yola savruldu. Kafasındaki kask sayesinde kazadan yaralı olarak kurtulan Kemal Özden, olay yerine çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafasından ve bacağından yaralanan Kemal Özden’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler