Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Ulaş ilçesine bağlı Aşağıada köyünde yapımı devam eden park ve mesire alanına, terörle mücadelede şehit düşen polis memuru Muhammed Onur Demir'in adı verilecek.

        Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince açılan hendekleri kapatmak isteyen güvenlik güçlerine düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 24 yaşındaki Muhammed Onur Demir'in ismi, doğup büyüdüğü Aşağıada köyünde, yapımı devam eden park ve mesire alanında yaşatılacak.

        Aşağıada köyü muhtarı Sebahattin Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit Demir'in ismini ölümsüzleştirmek için köy girişine park ve mesire alanı yapma kararı aldıklarını belirtti.

        Kartal, 5 bin metrekarelik alana yapılan park ve mesire alanında vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının düşünüldüğünü dile getirerek, "Parkta yeşil, piknik, oturma ve dinlenme alanları yer alacak. Çam ağaçlarıyla süslenecek parkta kameriyeler, çocuk oyun parkı, sulama ve aydınlatma sistemleri, otopark, çevre duvarı, mescit ile dekoratif çeşmeler de bulunacak." dedi.

        KÖYDES ve yardımseverlerin destekleriyle yapılan park ve mesire alanının 160 bin liraya mal olacağını aktaran Kartal, bu ayın sonunda açılış yapacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler