Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde 110 hektarlık alanda etkili olan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi.

        Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün Serenli beldesinde çıkan yangını söndürmek için ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını söyledi.

        Özcan, "Yangına Amasya, Ordu, Çorum, Giresun, Yozgat, Tokat ve Niksar ilçesinden ekipler müdahale etti. 210 kişi, iki gün boyunca alevleri söndürmek için gayret gösterdi. Vatandaşlarımız da çalışmalara destek verdi." diye konuştu.

        Müdahalede yangın söndürme uçaklarının da kullanıldığını belirten Özcan, "Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor. Allah böyle bir yangını bir daha göstermesin." dedi.

        Bu arada, yangında 110 hektarlık alanın zarar gördüğü, Tokat Valisi Cevdet Can'ın bölgede incelemelerde bulunduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler