Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Lalapaşa Ziraat Odası Başkanı Secaattin Uyur, yem bitkileri desteği başvurularının 18 Kasım Cuma günü sona ereceğini belirterek, üreticileri başvuru yapmaları yönünde uyardı.

        Uyur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, desteklemelerden faydalanmak isteyen üreticilerin, 18 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar başvurularını yapması gerektiğini söyledi.

        Üreticilerin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlüklerine gidip başvuru yapmaları gerektiğini ifade eden Uyur, ŞÖYLE KONUŞTU:

        "2016 yılı tarımsal destekleri kapsamında verilecek olan yem bitkileri destekleri kapsamında, dekara, 4 yıl süreyle her yıl suluda yonca için 60 lira, kuruda yonca için 35 lira, 3 yıl süreyle her yıl korunga için 45 lira, tek yıllık yem bitkileri için 40 lira, silajlık tek yıllık yem bitkileri için 55 lira, suluda silajlık mısır için 90 lira, kuruda silajlık mısır için 45 lira, yapay çayır-mera için 150 lira ödenecek. Üreticilerimiz, bakanlığımız tarafından yapılacak bu desteklerden yararlanmak için gerekli belgeleri hazırlayıp başvurularını yapmalı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler