Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, ülke genelinde kapatılan dershanelerin açığını, Milli Eğitim Müdürlüklerinin kapattığını söyledi.

        Destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret eden Tahtaoğlu, bütün sınıflara tek tek girerek öğrencilere bir isteklerinin olup olmadığını, destekleme, yetiştirme kurslarının kendilerine yeterli gelip gelmediğini sordu.

        Tahtaoğlu, Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ortaokullarda ve liselerde hafta sonlarında kurslar açıldığını söyledi.

        Kurslara katılımın oldukça yoğun olduğunu ifade eden Tahtaoğlu, şunları kaydetti:

        "Bilindiği gibi ülke genelinde dershanelerin kapatılmasının ardından öğrencilerimizi her yönden sınavlara ve hayata hazırlamak amacıyla açılan kurslarımızın doluluk oranı bizleri mutlu ediyor. Kurslarımızda öğrencilerimize ders tekrarları, geride kaldıkları konular, girecekleri bütün sınavlara hazırlık yapmaları için yardımcı oluyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ise öğrencilerimizin en iyi yerleri kazanmaları adına, gece gündüz çalışmalarına devam etmekteler. Büyük bir özveri içinde tatil günlerinde öğrencilerini çalıştıran öğretmenlerimizi kutluyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler