Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten Uğur Atılgan atandı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekaleten atanan Atılgan, görevine başladı.

        Atılgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki eğitim paydaşlarına hizmet etme heyecanı ve gayreti içinde olduğunu söyledi.

        Yeni görevinin onurunu taşıdığını belirten Atılgan, şunları söyledi:

        "Bu görevin büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Çalışmalarımızı yürütürken Anayasamızın başlangıcında ifadesini bulan demokratik, laik, sosyal hukuk devleti anlayışı içerisinde, Milli Eğitim Temel Kanunu'nun genel amaç ve temel ilkelerine bağlı kalacağımız şüphesizdir. Bizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı gençlerimizi ve çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağınıza inancım tamdır."

        Atılgan, eğitimdeki öncelikli hedefinin toplumun tüm kesimlerini kucaklamak olduğunu, eğitime yapılan yatırımın bir ülke ve millet için en mühim yatırım olduğunun bilinciyle hareket edeceğini dile getirerek, "Milli ve manevi değerlerimize bağlı, çağın gerektirdiği teknolojik ve bilimsel yenilikleri yakından takip eden, sağlıklı ve eğitimli nesiller yetiştirmek öncelikli görevimiz olacaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler