Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Mardin'in Derik ilçesinde teröristlerin makam odasına el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Ağrı'da mevlit okutuldu.

        Ağrı Valiliğince Merkez Cami'de düzenlenen mevlitte Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit Kaymakam Safitürk ve tüm şehitler için dua edildi.

        Mevlit programına Ağrı Valisi Musa Işın, vali yardımcıları Mehmet Soğukpınar ile Ejder Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci'nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

        Vatandaşlardan Fevzi Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit Kaymakam Safitürk'e Allah'tan rahmet dileyerek,"Terör örgütleri hep masum insanları hedef alıyor. Terör saldırılarında olan masum insanlara, garibanlara oluyor. Artık bu saldırılar son olsun. Valilik tarafından böyle bir mevlit okutulması gurur verici bizim için." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler