Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesince, Akseki-Konya sınırındaki dağlık alanda ölüme terk edilen 30 köpek koruma altına alındı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akseki-Konya sınırındaki Bademli Yaylası bölgesindeki dağlık alana 30 köpeğin bırakıldığı ihbarı üzerine Büyükşehir Belediyesi ekiplerince harekete geçildi.

        Dağlık alandan tek tek toplanan 30 köpek, tam donanımlı ambulans ve araçlarla Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Barınağına götürüldü.

        Beslenen, koruma ve bakıma alınan sokak köpeklerinin yaralı ile hasta olanlarının tedavilerine başlandı. Aşıları ile bakımları yapılan köpeklere kulak küpeleri takıldı, iyi durumdaki köpekler de kısırlaştırıldı.

        Açıklamada, belediye ekiplerinin, ekim ayında da Akseki-Konya sınırındaki dağlık alanda açlık ve ölüme terk edilen 55 köpeğe sahip çıkarak, Sahipsiz Hayvan Barınağına götürdüğü hatırlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler