Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede oturan, fakat ikametgah kayıtları başka yerde olan vatandaşların, ikametlerini ilçeye aldırmaları gerektiğini bildirdi.

        Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminin 31 Aralık 2016'da sona ereceğini hatırlattı.

        İlçede oturan, fakat ikametgah kayıtları başka yerde olan vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için 25 Aralık 2016 tarihine kadar İlçe Nüfus Müdürlüğüne giderek kayıtlarını güncellemeleri gerektiğini belirten Yüksel, "Bu durumda olan vatandaşlarımızın mağdur olmalarını istemiyoruz. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nde bir kişi nerede oturuyorsa, kayıtlarının da orada olması gerekmektedir. Bu kanunen bir suçtur. Para cezası vardır. Bizlerde bu vatandaşlarımızın mağdur olmamasını arzu ediyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler