Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir firma, terör mağduru öğrencilere giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.

        Silopi ilçesinde İstiklal İlkokulu ve Ortaokul Müdürü Özhan Özyer'in başlattığı kampanyaya destek veren firma, terör mağduru 748 öğrenciye ulaştı.

        Müdür Özyer, yardımlaşma ve yardımseverliğin önemli ve yaygın bir toplumsal değer olduğunu, toplumsal hayatta karşılaşılan ve çözümünde zorlanılan sorunların yardımlaşma yoluyla kolaylıkla çözüldüğünü söyledi.

        İnsanların birbirine yardımcı olmasının toplumda sevgi bağlarının oluşmasının en güzel yolu olduğunu dile getiren Özyer, şöyle konuştu:

        "Elimizde olan bir şeyi diğer insanlarla paylaşmak sahip olduğumuz şeylerin çoğalmasını sağlar. Toplumun bireyleri arasında yardımlaşma ve paylaşma davranışı gelişmişse o toplumun fertleri millet olma duygusunu gönülden yaşayabiliyor demektir. Yaşadığımız yüzyılda yardımlaşma duygusu ve olgusu bir hayli gelişmiş, özellikle sosyal paylaşım siteleri ve medyanın gücü ile dünyanın öbür ucundaki insanlara bile ulaşılabilir hale gelmiştir."

        Kışlık giysi ve bot yardımı taleplerinin kısa zamanda karşılık bulduğunu anlatan Özyer, 748 öğrencinin kışlık giysi ve bot ihtiyacının karşılandığını bildirdi.

        Özyer, öğrencilere yardımda bulunan firmaya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler