Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Oltu Fen Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim-Bir-Sen ve Diyanet İşleri Başkanlığının desteği ile İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyasına destek verdi.

        Okul öğrencileri ile öğretmenleri kampanya çerçevesinde topladıkları yardımlarla 12 yetim çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşıladı.

        Okulun Müdür Başyardımcısı Nimet Akbulut da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yetimlere bakmanın bir toplumsal gereklilik olduğunu söyledi.

        Akbulut, bu toplumsal görevin yerine getirilmesi adına, "Proje ile öğrencilerimize küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi daha fazla yetime destek sağlamayı ve yetim çocuklara yönelik yardımların yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Ayrıca böylesi bir iyiliğe vermiş oldukları destekten dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler