Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, sentetik çim saha açılışında öğrencilerle maç yaptı.

        Kaymakam Demir, Yelbeği Mahallesi'ndeki etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin sosyal faaliyetlerini yapacağı alanların önemli olduğunu belirterek, tesisin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

        Belediye Başkanı İbrahim Gün ise tesisin daha önce 5 mahalleye sentetik çim saha yapmayı kararlaştırdıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

        "Kendi imkanlarımızla 5 mahallemize sentetik çim saha kazandırdık. Bugün mahallemize kazandırdığımız sentetik çim sahamızda çocuklarımızla birlikte buranın açılışını yaptık ve ilk futbol maçımızı oynadık. Yaptığımız sentetik çim sahaların hepsini okulların yanına yaparak çocuklarımızın daha fazla yararlanmasını sağladık. Mahallemize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler