Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Velimeşe Spor Kulübü yönetimini ziyaret etti.

        Kulüp binasında gerçekleştirilen ziyarette kulüp yöneticileri Albayrak'a kulübün durumuna ilişkin bilgi verdi.

        Ergene Velimeşe Spor Kulübünü başarılarından dolayı tebrik eden Albayrak konuşmasında, gelinen noktada başarının arkasında iyi bir seyirci potansiyeli olduğunu da gördüklerini söyledi.

        Albayrak, bu yılki başarının kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, ''Velimeşespor'u yakından takip ediyorum. Grubun lideri olmanızdan mutluluk duyuyoruz. İmkanlar dahilinde spor kulüplerimize yardımcı oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Ergene Velimeşespor'a Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yardımımız sürecek.'' ifadesini kullandı.

        Desteklerinden dolayı Albayrak'a teşekkür eden Kulüp Başkanı Hasan İşcan, Velimeşespor'un ilçenin takımı olduğunu ve ilçeyi de en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını söyledi.

        Yapılan ziyarette, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de hazır bulundu.

        - Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Sekücü'den Yeni Sanayi Sitesi'ne ziyaret

        Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi yönetim kurulunu ziyaret etti.

        Yeni Sanayi Sitesi yönetim binasında gerçekleştirilen ziyarette site başkanı Zeki Dobrucalı, Sekücü'ye yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Sanayi Sitesinin bugünkü durumu ve gelecek ile ilgili projelerden bahseden Dobrucalı, yapılan konut projesi ile ilgili de bilgiler aktardı.

        Dobrucalı ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Sekücü, projelerin başarılı ve güzel olduğunu dile getirdi.

        - Ergene'de yağmur suyu ızgarası çalışmaları

        Ergene Belediyesi, kış aylarında aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan olumsuzluklara karşı önlem almak amacıyla yağmur sularının toplanmasını engellemek için ızgara çalışmalarına başladı.

        Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm mahallelerde yağmur sularının biriktiği bölgelerin belirlendiğini söyledi.

        Ekiplerin kış aylarında yaşanacak olumsuzluklara karşı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Yüksel, su birikecek olan yerlerde yağmur suyu ızgaralarının uygulandığını kaydetti.

        Yüksel, özellikle ana yollarda yağmur suyunun birikmemesi için bu tür bir çalışma başlattıklarını dile getirerek, ''İlçemizde, kış aylarında kar ve yağmur sularının biriktiği ve birikmesi muhtemel olan bölgeleri belirledik. Bu bölgelerde yaşanacak olumsuzlukları önlemek için ekiplerimiz yağmur suyu ızgara çalışmalarına başladı. Böylece, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kış aylarında su birikintileri olmayacak.'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler