Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde, CHP teşkilatı tarafından "Her Gün Bir Sayfa Nutuk" Projesi kapsamında sivil toplum kuruluşlarına "Nutuk" kitabı dağıtıldı.

        CHP İlçe Başkanı Mehmet Döğüşçü, yaptığı açıklamada, proje kapsamında sivil toplum kuruluşlarına Atatürk tarafından yazılan Nutuk kitabını hediye ettiklerini söyledi.

        İlçe genelinde okullara da kitabı hediye edeceklerini belirten Döğüşçü, şöyle devam etti:

        "Ulusal birliğimizin sağlanmasıyla ilgili tek çıkar yolun Atatürkçü düşünce etrafında toplanmak olduğu konusunda vatandaşı bilinçlendirmek istedik. Tüm toplum şunu bilmelidir ki Atatürkçü düşünce bundan önce Türk milletinin nasıl ortak paydası ise bundan sonra da birliğimizin ve dirliğimizin ortak paydası olmaya devam edecektir. Yönetim kurulu üyelerimizle hazırladığımız proje kapsamında, Nutuk'u tüm sivil toplum örgütü, okullar ve evlere ulaştırmak için çalışmalarımıza başladık. Çok faydalı ve insanların yararına olacağını düşündüğümüz bu kitabı herkesin okumasını istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler