Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Nizip Sanayi Sitesi güvenlik kameralarıyla donatılacağı bildirildi.

        Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hacı Seven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nizip Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Nizip Madeni Sanatkarlar Odası ile sitede meydana gelen hırsızlık olaylarını önleme adına bir çalışma yapacaklarını söyledi.

        Çalışma kapsamında sanayi sitesinin giriş ve çıkışlarıyla birçok noktasına güvenlik kamerası takılacağını ifade eden Seven, şunları kaydetti:

        "Göreve geldiğimiz günden bu yana sanayi sitesinde bulunan esnaflarımız için güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu nedenle hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek hırsızlık olaylarını önlemek ve olumsuz durumlara meydan vermemek için sanayi sitesi içerisinin belli bölgelerini güvenlik kameraları ile donatacağız. Temennimiz bu çalışmayı en kısa zamanda hayata geçirmek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler