Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu ilçesinde incelemelerde bulundu.

        Valilikten yapılan açıklamada, Ceylan'ın Çorlu Huzur Evinde incelemelerde bulunduğu, yaşlıların istek ve şikayetlerini dinlediği belirtildi.

        Açıklamada, Vali Ceylan'a Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz'ın da eşlik ettiği kaydedildi.

        - Şarköy'ün kurtuluş günü

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

        Albayrak, mesajında Şarköy'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişimine önemli katkılar sağlayan bir turizm beldesi olduğunu belirtti.

        Şarköy halkının, kadını erkeği, yaşlısı genci ile büyük bir kurutuluş mücadelesi verdiğini aktaran Albayrak, şunları kaydetti:

        "Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişimine önemli katkılar sağlayan Şarköy halkı, kadını erkeği, yaşlısı genci ile verdiği mücadeleyle tarihin altın sayfalarına adını yazdırmıştır. Şarköylüler verdiği tarihi mücadele ve direnişi unutmadan, emanet edilen bu değerli mirası yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için bilinçli ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehit ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum."

        - Albayrak, TESKİ araç tanıtım törenine katıldı

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) bünyesine kazandırılan 4 kanal temizleme aracı için düzenlenen açılış törenine katıldı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Albayarak'ın TESKİ bünyesine kazandırılan yeni araçların hayırlı olmasını dileyerek, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa'ya teşekkür ettiği kaydedildi.

        Açıklamada, Başkan Albayrak'ın, araçları kontrol ederek, yetkililerden araç özellikleri hakkında detaylı bilgi aldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler