Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen toprak kayması, Bartın-Kurucaşile karayolunun ulaşıma kapanmasına yol açtı.

        İlçede aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle Bartın-Kurucaşile karayolu Karaman köyü mevkisinde toprak kayması meydana geldi.

        Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı bölgede daha önce de heyelan yaşandığını söyledi.

        İlçeye halen ilden ulaşımın sağlanamadığını belirten Sayın, şunları kaydetti:

        "Yağışlar nedeniyle Karaman köyü mevkisinde toprak kayması yaşandı. Daha önce 13 Ağustos'ta ve 1 Kasım'da aynı bölgede heyelan meydana gelmişti. Ekipler, daha önce burada yolu genişletme çalışmaları yapmıştı. Halen Bartın'dan ilçemize ulaşım sağlanmıyor. Karayolları ekipleri tarafından yola akan toprak parçası temizlenerek yol ulaşıma açılacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler