Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Karapürçek ilçesinde, durakta dolmuş beklerken silahlı saldırıda bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kardeş, adliyeye sevk edildi.

        Alınan bilgiye göre, Hocaköy Mahallesi'nde bir durakta oğlu Oğuzhan Ayna (16) ile dolmuş bekleyen Birol Ayna'ya (47), aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş edilmesi sonucu çalışma başlatıldı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmada, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

        Şüphelilerden 5'i emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakılırken kardeşler M.Y, M.Y. ve Y.Y, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Akyazı Adliyesine getirildi.

        Sakarya'nın Karapürçek Mahallesinde 14 Kasım'da Hocaköy Mahallesi'nde bir durakta oğlu Oğuzhan Ayna (16) ile dolmuş bekleyen Birol Ayna'ya (47), aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş edilmişti.

        Vücuduna 6 kurşun isabet etmesi nedeniyle ağır yaralanan ve sağlık ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılan Birol Ayna, hayatını kaybetmiş, oğlu Oğuzhan Ayna ise saldırı sırasında kaçarak kurtulmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler