Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt Gençlik Merkezi üyeleri ve Siirt Üniversitesi Tema Vakfı Topluluğu, Abdulhakim Ayten İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

        Yurdun bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Tema Vakfı Topluluğuna üye gençlerin yanı sıra Abdulhakim Ayten İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde okuyan gönüllü gençler de katıldı.

        Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, yaptığı açıklamada, gençlerle fidan dikimi etkinliğinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        Tekin, şunları kaydetti:

        "Gençlerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarına her zaman destek olup onlarla birlikte olmak adına burada olmak bize mutluluk verdi. Her zaman bu tip faaliyetlere varız ve gençlerimizi destekliyoruz."

        Gençlik merkezi üyeleri, Tema Vakfı Topluluğu üyelerine, Siirt Orman İşletme Müdürlüğüne ve etkinliğe katılan tüm gençlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler