Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı İnsanı Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ihtiyaç sahibi 235 öğrenciye kışlık giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

        Ağrı Merkez Akşemşettin Ortaokulu'ndaki 235 öğrenciye giysi, mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Ağrı İnsanı Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aslan ve dernek üyeleri ile okul idarecileri tarafından dağıtıldı.

        Dursun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrencilere her zaman desteklerini esirgemeyen İnsanı Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerine ile bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ettiğini söyledi.

        İnsanı Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aslan da, hem ihtiyaç sahibi öğrencilere ve hem de ailelerine yardımlarının devam edeceğini söyledi.

        Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Dursun yardımlarından dolayı Aslan'a plaket verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler