Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Challenge Kupası'nda, Moldova’nın Riviera SSSH-2 takımını 32-29 yenen Amasya Taşova YİBO Antrenörü Muhammet Bakır, "Bu zorlu maçı başından sonuna kadar üstün götürüp kazandığımız için mutluyuz. Yarınki maçın da bu seviyede zorlu geçeceğini düşünüyorum." dedi.

        Antrenör Bakır, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçtan önce oyuncularına zevk alarak oynamaları halinde maçtan galip ayrılabileceklerini söylediğini belirtti.

        Challenge Kupası'nda kendi sahalarında oynayacakları maçın zor olacağını bildiklerini ifade eden Bakır, şunları kaydetti:

        "Taşova spor tarihinin en önemli maçına çıktığımız için heyecanla maça çıktık. Takım oyuncularım, ikinci maça avantaj elde etmek için 60 dakika maçta mücadele ettiler. Bu zorlu maçı başından sonuna kadar üstün götürüp kazandığımız için mutluyuz. Yarınki maçın da bu seviyede zorlu geçeceğini düşünüyorum. Takımımızda sakat oyuncularımız var ve dar bir kadro ile mücadele ediyoruz. Rakibimiz çok genç ve çok koşan bir ekip. Bu maçta çok pas hatası yaptık. Yarın ki maçta daha az hata yapıp rakibimizin genç oluşundan faydalanmak istiyoruz."

        Riviera SSSH-2 takımının antrenörü Yurie Popşa, açıklama yapmadan salondan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler