Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, ilçedeki okulları ziyaret ederek TEOG sınavına girecek öğrencilere başarı diledi.

        Terör faaliyetleri nedeniyle 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla başlatılan ve 20 Nisan'da tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" ile huzur ortamının sağlandığı ilçede, eğitim öğretim de kaldığı yerden devam ediyor.

        İlçedeki eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve öğrencilerin eksiklerini tamamlamaları amacıyla hafta içi ve hafta sonu yetiştirme ve destekleme kursları düzenleniyor.

        Canlı, bu hafta sonu yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi, okulardaki kursları ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

        Öğrencilerle sohbet ederek talep ve sorunlarını dinleyen Canlı, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi.

        Canlı, ilçedeki öğrencilerin azimleriyle daha iyi yerlere geleceklerine inandığını ifade ederek, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler