Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ilde görev yapan rehber öğretmenlerle bir araya geldi.

        Tapsız, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nde düzenlenen toplantıda, Karaman'ın eğitim alanında çok önemli bir noktada olduğunu söyledi.

        Bir toplumun her yönden gelişebilmesinin, verilen eğitimin kalitesine bağlı olduğunu ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

        "Amacımız topluma, ülkesine ve milletine faydalı insanlar yetişmesine vesile olabilmektir. Eğitimcilerimizin bu alanda kendilerini öğrencilerine adamaları, onları her yönden hayata hazır bir şekilde yetiştirmeleri gerekir. Eğitim camiasına bu konuda önemli görevler düşmektedir. Öğrencilerimizin başarılarının arttırılmasına ve gelecek adına iyi birer insan olarak yetişmelerine katkıyı, şüphesiz eğitimcilerimiz vereceklerdir."

        Toplantıda, Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmenlerinin 2016 yılında yaptığı çalışmalara ilişkin sunum yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler