Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Vali Doğanay, mesajında, Başöğretmen Atatürk'ün "Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı ise öğretmenlerdir." diyerek öğretmenlik mesleğinin kutsallığını ve millet olma bilincindeki önemini vurguladığı ve geleceği de öğretmenlere emanet ettiğini ifade etti.

        Doğanay, şunları kaydetti:

        "Fedakarlığın, sabrın, görevine tanıdığı ehemmiyetin ve hoşgörünün timsali öğretmenlerimiz, geleceğimizi kurgulayan iradenin ana unsurlarındandır da… Onlardır, vicdanı, irfanı ve düşüncesi hür nesilleri yetiştiren, onlardır, çocuklarımıza ve gençlerimize yön çizen. Onlardır, 21. yüzyıla bu milleti hazırlayan ve onlardır bizi biz yapan değerleri kazandıran. Bizleri bilgi toplumu çağına hazırlayan tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutlar, Başöğretmen Atatürk başta olmak üzere bu kutsi görevi ifa ederken ebediyete intikal eden, şehit ve gazi olan öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler