Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) üyeleri Hisarlı dağında yürüyüp, Yunanistan'ın Dedeağaç şehrinde pedal çevirdi.

        DOÇEK'ten yapılan yazılı açıklamada, bisiklet ve doğa yürüyüşü etkinliklerine devam eden DOÇEK üyelerinin hafta içi Yunanistan'ın Dedeağaç kentine giderek pedal çevirdikleri, hafta sonu da Enez'in Hisarlı Dağında bir doğa yürüyüşü yaptıkları belirtildi.

        İpsala Gümrük Kapısından Yunanistan'ın Dedeağaç bölgesinde Küçükçekmece Bisiklet ve Doğa Aktiviteleri Kulübü bisikletçileri ile birlikte bisiklet süren DOÇEK üyelerinin, burada Gümülcine'den gelen Thrakia Ippeas Bisiklet Kulübü üyeleri ile buluşarak gelecek dönemde yapacakları kapsamlı bir etkinlik için görüş alışverişinde bulundukları aktarıldı.

        Açıklamada ayrıca görüşlerine de yer verilen DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Akalın, dernek olarak yurt içi ve yurt dışı faaliyet ve temaslara devam ettiklerini belirtti.

        Gelecek dönem için kapsamlı bir etkinlik hazırlığı içinde olduklarını aktaran Akalın, "Doğa yürüyüşü, bisiklet gibi doğa sporları bölgemizde kent insanına önemli bir seçenektir. Doğayı seven herkes faaliyet takvimi belirlenmiş planlı etkinliklere hafta içi salı ve perşembe günkü bisiklet antrenman turlarına bekliyoruz." diye görüş bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler