Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Patnos Çavuş İlkokul ve Ortaokulu, temizlik, sağlık ve hijyen konularındaki duyarlılığı nedeniyle "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı.

        Okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan "beyaz bayrak" işbirliği protokolü kapsamında, Çavuş İlkokul ve Ortaokulu "beyaz bayrak" ile ödüllendirildi.

        Okul Müdürü Mehmet Faruk Toktaniş, yaptığı açıklamada, çocukların eğitimini gerçekleştirirken tek yönlü bir eğitimden ziyade çok yönlü bir eğitimi hedeflediklerini söyledi.

        Toktanış, "Emanet olarak aldığımız yavrularımıza, evdeki gibi çok temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim vermek için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler