Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Hekimhan ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik birinci dönem ortak sınavlarının ilk gün oturumu başladı.

        Hekimhan Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınava ilçe genelindeki 5 okuldan 143 öğrencinin katıldığını söyledi.

        Sınava 50 öğretmenin gözetmen olduğunu aktaran Karaca, "Milli Eğitim Bakanlığınca Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan merkezi ortak sınavların birinci ve ikinci oturumuna 5 okulda toplam 143 öğrencimiz katılmıştır. Öğrenciler TEOG birinci gün oturumunda,Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, yarın yapılacak ikinci oturumda ise fen bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava tabi tutuluyor." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler