Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Muhtarlarla Buluşma" toplantısı düzenledi.

        Valilikten yapılan açıklamada, toplantıya Süleymanpaşa ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının katıldığı kaydedildi.

        Toplantıda konuşan Vali Ceylan, 15 Temmuz sürecindeki duruşları, devlete ve hükumete verdikleri desteklerinden ötürü muhtarlara teşekkür etti.

        Muhtarlık vazifesinin idari yapının temel yapısı olduğunu ifade eden Ceylan, şunları kaydetti:

        "Düzenlenen bu toplantı da, idari yapımızın en küçük birimi ve temel yapısı olan muhtarlık idaresi ile Süleymanpaşa ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini tespit edebilmeyi ve çözüme kavuşturabilme yolunda neler yapılabilir sorusunu cevaplamayı amaçlıyoruz. Sizlerin de katılımlarıyla inşallah verimli bir çalışma olacağına inanıyorum."

        Toplantıya, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Sağlık Müdürü Mustafa Dönmez, İl Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, İş-Kur İl Müdürü Yaşar Esen, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

        - Ergene'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

        Ergene Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor

        Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ergene genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, Ergene Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler