Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Öğretmenler Günü dolayısıyla 15 Temmuz gazisi ve bir dönem öğretmenlik yapan Derya Ovacıklı'yı 4 aydır tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

        Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında açılan ateş sonucu yaralanan ve Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde 4 aydır tedavi gören Kahramankazan Belediyesi Meclis Üyesi Derya Ovacıklı'ya ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

        O karanlık geceyi unutturmamak gerektiğini vurgulayan Felsefe Öğretmeni Çiğdem Ormanoğlu, "Tüm öğrenci ve öğretmenlerin ziyaret şansı olmadığı için video aracılığıyla öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize Derya hanımın mesajını iletmek istedik. Bunun, bizler ve Derya hanım için çok iyi moral olduğunu düşünüyorum." dedi.

        Ovacıklı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler