Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Trakya’da turizmi artırma projesi kapsamında Edirne'ye gelen yazarlara Balkan lezzeti "İsli et" ikram edildi. Trakya Kalkınma Ajansı'nın "Trakya Turizm Platformu Projesi" kapsamında gazete ve dergi yazarları Edirne’ye davet edildi.

        Kentin tarihi ve kültürel alanlarını gezen Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gila Benmayor, Aylin Öney Tan, Sabah Gazetesi yazarı Nur Çintay ve Skyroad Dergisi yazarı Ömer Sercan Edirne Valisi Günay Özdemir ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile yemekte bir araya geldi.

        Edirne’ye özgü lezzetlerin tanıtıldığı yemekte Belediye Başkanı Gürkan, yazarlara Balkan mutfağının önemli lezzetlerinden isli et keserek ikram etti.

        Yemek sonrası, Vali Özdemir, Başkan Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, yazarlarla Meriç Köprüsü'nde yürüyüş yaptı ve Protokol Evi’nde çay içerek, Edirne’yi konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler