Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından arı yetiştiricilerine "Avrupa Arıcılık Uygulamaları" konusunda bilgi verildi.

        Dörtyol Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, kurumda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 9 teknik personelin geçtiğimiz aylarda Erasmus Yetişkin Eğitimi Hareketliliği Programı kapsamında Çek Cumhuriyeti'ne gittiğini ve "Avrupa Arıcılık Uygulamaları" konusunda bilgi aldığını söyledi.

        Toplantıyla hem bu uygulamaların ele alınacağını hem de arıcılıkla ilgili sorunların masaya yatırılacağını ifade eden İnal, bölgede arıcılığın önemli bir sektör olduğunu kaydetti.

        Etkinlikte, Adana Veteriner Araştırma Enstitüsü'nden Veteriner Hekim Mansur Seymen Seymenoğlu ve Veteriner Hekim Osman Sezer tarafından arı hastalıkları ve zararları konusunda bilgilendirme yapıldı.

        Toplantıya, Hatay Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mehmet Ekici ve arıcılar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler