Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

        Sandıklı Mustafa Kemal Ortaokulu, Miralay Reşatbey İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Atatürk İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu, Barbaros Ortaokulu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu'nda öğretmenlerle bir araya gelen Çöl, kendilerine hediyeler takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladı.

        Ziyaretlerde konuşan Çöl, bir ülkenin eğitimdeki başarısının o ülkenin eriştiği medeniyet seviyesinin göstergesi olduğunu kaydetti.

        Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde en önemli etkenin eğitim sistemi olduğunu ifade eden Çöl, şöyle konuştu:

        "Öğretmenler de bu sistemin en önemli parçasıdır. Bir toplumun hamurunu yoğuran ve ona şekil veren öğretmenler, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, geleceklerini garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, ülkemizin her köşesine ulaşarak fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu vesile ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler