Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta Davrazspor ve Eğirdirspor yöneticileri, hafta sonu oynayacakları maç öncesi Vali Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti.

        Valilik makamındaki toplantıda, Isparta Valisi Günaydın, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Isparta Davrazspor 2. Başkanı Mustafa Özaydın ve Eğirdirspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal bir araya geldi.

        Günaydın, burada yaptığı konuşmada, hafta sonu Isparta'nın iki takımı Eğirdirspor ve Davrazspor'un iddialarını ortaya koyacakları bir maçta karşı karşıya geleceklerini söyledi.

        "Maçı kim kazanırsa kazansın, kazanan Isparta olacaktır." diyen Günaydın, maçta kötü tezahürata izin vermeyeceklerini, bunu yapanlara müsabakalara giriş yasağı konulacağını kaydetti.

        Isparta'da spor adına güzel şeyler olduğunu ifade eden Günaydın, şöyle konuştu:

        "Sadece futbola değil bütün spor dallarına destek olacağız. Öylesine güzel bir atmosferdeki Isparta'mız, Eğirdir'imiz ve diğer ilçelerimiz için çok önemli olayları konuştuk, çok önemli olayları konuşuyoruz. Geldiğim günden beri spora desteğimizin olacağını ve bunun da tüm branşları kapsayacak şekilde olacağını ifade etmiştim. Biz sadece futbola ve takım sporlarına yoğunlaşmıyoruz. Bizim tenis, boks, karate, tekvando ile uğraşan sporcularımıza da destek olacağımızı ifade etmiştim. Çünkü bunlar da desteğe, ilgi ve alakaya muhtaç çocuklarımız ve gençlerimiz. İmkanlar ölçüsünde tüm takımlara, tüm sporculara destek olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen gün Eğirdir'deki voleybol maçına gitmiştim. İyi bir voleybol takımımız var. arkadaşlarımız özveri ile zamanlarını ve imkanlarını ayırıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, spora yönelmeleri için ortaya koydukları mücadele her türlü takdirin üzerinde."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler