Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Çatak ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

        Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Atatürk İlköğretim Okulu'nda devam eden programda, Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Fatih Gül, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

        24 Kasım'ın öğretmenlerin hizmetlerine karşılık unutulmadıklarını gösteren bir gün olduğunu kaydeden Gül, "Öğretmenliğin özünde insan ve insanı yetiştirmek vardır. İnsanı yetiştirmek ve şekillendirmek, sorumluluğu çok olan ve dünyanın en zor işlerinden biridir." dedi.

        Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin ettiği program, şiirlerin okunması ve şarkıların söylenmesi ile devam etti.

        Program, öğretmenler arası gerçekleşen tenis ve voleybol turnuvalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

        Programa, Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Aşçı, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, kurum amirleri ve öğretmenler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler