Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Adilcevaz'ın mahalle muhtarları ilçeye yapılan yatırımları inceledi ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Göreve geldiği günden itibaren her fırsatta sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla istişare halinde olan Başkan Gürsoy, bu kez de merkez mahalle muhtarlarıyla yapımı devam eden yol ve kilitli parke taş çalışmalarını gezip, görüş alışverişinde bulundu.

        Medeni toplumların ilk olarak altyapı, su ve yol problemlerini çözmekle mesul olduğunu belirten Gürsoy, "Göreve geldiğimiz gün itibarıyla yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Sona yaklaştığımızı ümit ediyorum. Bugün mahalle muhtarlarımızla bu çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. İnşallah 2017 yılı sonuna kadar ilçemizde yol probleminin olmadığı bir Adilcevaz meydana çıkaracağız." dedi.

        Adilcevaz'ın doğunun en güzel ilçesi olduğunu vurgulayan Orta Mahalle Muhtarı Bahattin Marangoz Başkan Gürsoy'un mahallelerine hizmet yaparken istişare ettiğini kaydetti.

        Marangoz, "Bugün gördük ki mahallerimize yapılan hizmetler aralıksız devam ediyor. Emeği geçen başta başkanımız olmak üzere herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

        Alacaatlı Mahallesi Muhtarı Şahabettin Dursun da Başkan Gürsoy ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler