Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, köylerde devam eden ve tamamlanan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

        Kaymakam Karaman, Kazıkkaya ile Çolaklı köyleri arasında Kaymakamlık tarafından yaptırılan menfez ve yol genişletme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        Karaman, yaptığı açıklamada, kış mevsimi öncesinde köylerde devam eden alt yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını belirtti.

        Karaman, "Karakurt ve Karaurgan bölgelerindeki köylerimizde bu sene çalışmalarımız aralıksız devam ettirdik. Köylerimizin olduğu yerlerde kar yağışı olmaması işimizi daha da kolaylaştırdı. İnşallah kış mevsimi boyunca köy yollarımızda her hangi bir sorun yaşanmayacak." diye konuştu.

        İncelemelerde, Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ, İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler