Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

        AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçedeki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti olarak kuruluşlarından bugüne kadar millete hizmet etmek için canla başla çalıştıklarını söyledi.

        Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, içinde bulunulan coğrafyanın ateşten çember olduğunu ifade eden Göksel, "Ülkemizdeki hain terör örgütleri, Suriye'deki, Irak'taki ve bize düşmanlık belleyen terör örgütleri ile bunların üst akılları ülkemiz üzerinde oyun oynama peşindeler. Fakat biz buna izin vermeyeceğiz. 2023 hedeflerimize hızla ilerlerken, dünyanın en büyük 5 ekonomisi arasına girme yolunda emin adımlarla ilerlerken bu üst akıllar bizi hiçbir hedefimizden geri döndüremez." diye konuştu.

        Yeni anayasa ile ilgili çalışmalara da değinen Göksel, şunları kaydetti:

        "Muhtemelen Ocak ayında yeni anayasa taslağı TBMM'ye gelecektir. Bu taslak ister 330, isterse 367 oyla TBMM'den geçsin, yine de millete gidilecek. Referandum takvimi açıklandığında bizler de çalışmalarımıza başlayacağız. Yeni anayasada bulunan başkanlık sistemi ülkemizi daha da ileriye taşıyacaktır. Bu sistem, rejim değişikliği değildir. Bu sistem ile ülkemizin yönetim şekli değişecek. Ülkemiz, başkanlık sistemi ile karar alma noktasında daha da hızlı hareket edebilecek, ekonomik olarak 2023 hedefleri doğrultusunda daha da büyüyecektir. Başkanlık sistemi ile ülkemizdeki kişi başına düşen milli gelirimiz 25 bin dolar seviyelerine gelecektir."

        Toplantıya, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun İl Başkan yardımcıları İsmail Şen ve Mustafa Semizoğlu ile AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler